Početna Off 3334 pregleda

Odbili mu zahtjev za tablice pa se osvetio kreativnim rješenjem

FOTO: David Assman

Ako živite u Kanadi i želite registarske pločice po narudžbi, na kojima će pisati vaše prezime, šanse da ćete ih dobiti zaista su male

Vaše prezime moglo bi se nekome činiti uvredljivim, a ovaj slučaj nije prvi takav u Kanadi. David Assman iz Melvillea (pokrajina Saskatchewan) već je jednom dobio odbijenicu uz opasku o vulgarnosti. Nedavno je predao novi zahtjev no opet je odbijen jer je njegovo prezime 'uvredljivo, sugestivno i nepristojno'.

Author: David Assman foto: David Assman

'Mislim da se previše brinu o tomu hoće li nešto ovakvo povrijediti nečije osjećaje, to je potpuna besmislica. Sve da i nije riječ o momu prezimenu, koga bi taj natpis mogao uvrijediti?', komentirao je David Assman. Njegovo prezime ima njemačke korijene, potječe još od prapradjeda, a detaljno je vlastima objasnio derivaciju i značenje svoga prezimena.

Author: David Assman foto: David Assman

Vlastima to nije puno značilo pa je zahtjev za registarsku pločicu po narudžbi odbijen i drugi put. Doslovni prijevod Davidova prezimena bio bi – Guzonja. On nije stao na tome, već je odlučio revolt iskazati kreativno. Napravio je veliku naljepnicu – repliku originalne tablice koju je želio i nalijepio je na stražnji dio svoga pick-upa. Tko se zadnji smije, najslađe se smije.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.