Početna Off 46 pregleda

Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi

1
Vidi galeriju 1/6
Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi Novi član Grand Toura: Bit će testna vozačica Clarksonu i ekipi

Jedan od najvećih misterija druge sezone The Grand Toura bio je identitet novoga tesnog vozača. A to je, zapravo - vozačica i njeno ime je Abbie Eaton.

U prvoj epizodi nove sezone još uvijek nismo dobili odgovor, no otkrivenje i veliko iznenađenje je uslijedilo u drugoj epizodi. Za emisiju u kojoj uvijek možemo očekivati neočekivano, The Grand Tour nije novu vozačicu predstavio u spektakularnim pompoznim okolnostima.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Baš naprotiv, ekipa je ležerno ćaskala o odlasku "The Americana", a Clarkson je u jednome trenu rekao kako su pronašli zamjenu i najavio: "Evo je". Nakon toga je uslijedio video iz kokpita Mercedesa AMG GTR, gdje smo napokon mogli vidjeti Abbie na djelu. Ispostavilo se kako ne samo što je dobra u vožnji, već ima samo 25 godina i dobru karijeru iza sebe. Između ostalog osvojila je Mazda MX5 Supercup 2014., nekoliko puta se penjala na podij British GT kupa 2015., a ove je godine u Ferrariju 488 GTE vozila Blancpain Endurance Series te također završila na podiju.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Drugim riječima, Abbie Eaton je čudo! Na kraju krajeva nije im za zamjeriti što novu vozačicu nisu predstavili s više drame, jer sama činjenica kako je riječ o ženi već je bila dovoljno veliki faktor iznenađenja. Odmah je gurnuta u ring i odradila je odličnu vožnju Mercedesom AMG GTR i dokazala kako je potpuno kvalificirana za svoj novi posao.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.