Početna Off 251 pregleda

Parkirao Ferrari preko dva mjesta, platio oba, a svejedno kažnjen

1
Vidi galeriju 1/2
Parkirao Ferrari preko dva mjesta, platio oba, a svejedno kažnjen Parkirao Ferrari preko dva mjesta, platio oba, a svejedno kažnjen

Britanac je platio oba parkirna mjesta, no svejedno zaradio kaznu. Tko je u pravu?

Naime, čovjek koji je ujedno i vlasnik crvenog Ferrarija California, zaradio je kaznu u iznosu 90 funti. Stvar je u tome što je Kevin McWhinney platio za oba parkirna mjesta preko kojih se parkirao, no unatoč tome vlasti su ga kaznile jer mu automobil nije bio parkiran unutar označenog parkirnog mjesta. 

1 | Author: LadBible foto: LadBible

Kevin se opravdava činjenicom da mu Ferrari ne stane unutar jednog parkirnog mjesta a da na njemu poslije nađe - ogrebotine. Naime, Ferrari je toliko širok da ostavlja minimalno mjesta za otvaranje vrata i izlazak drugih vozača iz vozila, što rezultira da mu vozači udarcima vrata izgrebu skupocjeni automobil. 

1 | Author: LadBible foto: LadBible

"90 funti nije problem, nego je problem zdravi razum. Pa pobogu, platio sam parkirnu kartu za oba mjesta!", žalio se Kevin.

Opravdavate li postupak vozača Ferrarija?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.