Početna Off 708 pregleda

Pravio se važan i driftao s BMW-om. Završio je u jarku

Na nesreću vozača pokraj ceste se nalazio vrlo dubok jarak koji je u potpunosti progutao sportski BMW

Driftanje na javnim cestama vrlo je opasno i neodgovorno, a kad je za volanom neznalica može završiti i jako loše. U to se uvjerio jedan vozač BMW-a Z4 koji je potpuno izgubio kontrolu nad autom tijekom jednostavnog drifta i završio u jarku pokraj ceste. 

Na videu koji je objavljen na Redditu prvo se vidi  Mercedes-AMG C63 koji izlazi s parkinga i uspješno radi drift. Nakon njega isto pokušava napraviti i vozač BMW-a Z4, no njegov pokušaj završava spektakularnim izlijetanjem s ceste. Video je očito smiljen tijekom nekog okupljanja vozača sportskih automobila koji su se na odlasku odlučili malo "pohvaliti" svojim vozačkim sposobnostima i mogućnostima svojih automobila. 

Author:

Uzrok za nesreću lako je objasniti - radilo se o amaterskoj vozačkoj grešci. Vozač je naime previše okrenuo kotače i dao previše gasa, a kada je pokušao ispraviti automobil ovaj se previše zanio na drugu stranu i povratka nije više bilo. Na nesreću vozača pokraj ceste se nalazio vrlo dubok jarak koji je u potpunosti progutao sportski BMW. Unatoč tome što se nesreća dogodila pri relativno maloj brzini BMW je pretrpio velika oštećenja i popravak sigurno neće biti jeftin. Na sreću sve je prošlo bez ozljeda. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.