Početna Off 124 pregleda

Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam'

VOLKSWAGEN I SEVERINA
Vidi galeriju 1/10
Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam' Pročitajte kome je Severina izgovorila sudbonosno 'uzimam'

Dugogodišnje prijateljstvo Volkswagena i Severine preraslo je i ozbiljnu vezu...

Severina je konačno izrekla sudbonosno 'uzimam!'. Prije nego što to učini u stvarnom životu, naša najpopularnija pjevačica odlučila je izreći sudbonosne riječi pred kamerama prilikom snimanja nove televizijske reklame za Golf. Riječ je o novoj marketinškoj kampanji za najpopularnije vozilo u Hrvatskoj, koja se ovih dana snimala u jednom autosalonu.

VOLKSWAGEN I SEVERINA | Author: VW foto: VW

Televizijski spot, koji producira i režira Zoran Pezo iz produkcijske kuće Plavi film, dirljiva je priča u kojoj Severina zahvaljuje svojim prijateljima na pomoći koju su joj pružili u donošenju najvažnije životne odluke - odabira partnera. Naravno, onog automobilskog - riječ je o sedmoj generaciji legendarnog Golfa, čijim čarima ni Severina nije mogla odoljeti.

VOLKSWAGEN I SEVERINA | Author: VW foto: VW

Pojavljivanje Severine u novom spotu za Golf nastavak je dugogodišnje uspješne suradnje između Volkswagena i naše glazbene umjetnice, koja je još od 1999. godine vjerni brand ambasador Volkswagena. Popularna pjevačica sudjelovala je i u kampanji lansiranja novog Golfa, koja je ostala zapamćena po Severininoj provokativnoj šetnji Dubrovnikom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.