Početna Off 15 pregleda

Provalnici kamionetom uletjeli u Porscheov salon, pa zaglavili

1
Vidi galeriju 1/4
Provalnici kamionetom uletjeli u Porscheov salon, pa zaglavili Provalnici kamionetom uletjeli u Porscheov salon, pa zaglavili Provalnici kamionetom uletjeli u Porscheov salon, pa zaglavili Provalnici kamionetom uletjeli u Porscheov salon, pa zaglavili

Kriminal se nikada ne isplati, osim ako ste uistinu dobri u strategiji i praksi, no većina ljudi to nije. To bi se moglo reći i za nevješte provalnike koji su pokušali ukrasti sef iz Porscheova zastupništva u Houstonu.

Po principu zgrabi novac i bježi nevješti trojac pickupom je kroz staklo uletio u salon pa 15-metarski lanac vezao oko sefa, u namjeri da ga tako izvuče izvan salona. Možda je zamisao i bila dobra, no sve je pošlo po zlu kada je Chevrolet Silverado zaglavio u okviru vrata, pa amateri nisu imali izbora nego pobjeći pješice bez plijena i auta.

1 | Author: Foti Kallegris Twitter foto: Foti Kallegris Twitter

Procjenjuje se kako su u zgradi prouzročili štetu od barem 50.000 dolara, ne računajući štetu na nekoliko skupocjenih automobila u salonu. Kao što se može vidjeti na fotografijama, koristili su prilično debeli lanac, no nisu računali da im za takvu operaciju treba dovoljno jak automobil, jer se njihov petnaestak godina star kamionet očito nije mogao nositi s tim zadatkom. Ironično je što u sefu nije bilo gotovo nikakvih vrijednosti ni novca jer, kako kaže direktor salona Michael Denney, ne ostavljaju nikakve vrednote ni novac u salonu preko noći, već su najvrednije stvari u salonu njihovi automobili. 

1 | Author: Foti Kallegris Twitter foto: Foti Kallegris Twitter

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.