Početna Off 778 pregleda

Sa skupog sportskog auta lopovi poskidali sve vrijedno

FOTO: Instagram/americanmusclehd

Pojedinosti o incidentu nisu poznate, no pretpostavlja se da je u ovoj krađi sudjelovala dobro organizirana skupina lopova

Situacija kada dođete do svojeg automobila i shvatite da je netko s njega ukrao kotače ili skinuo katalizator nije tako neuobičajena, no ono što se dogodilo vlasniku skupog Dodgea Challengera SRT Hellcat ne viđa se baš svaki dan. 

NEVJEROJATNO Lopovi sa stilom: Lamborghinijem u krađu katalizatora

Pojedinosti o incidentu nisu poznate, no pretpostavlja se da je u ovoj krađi sudjelovala dobro organizirana skupina lopova. Nakon njihovog pohoda od automobila nije ostalo ništa osim "školjke" i dijelova metalne karoserije. 

Lopovi su bili vrlo detalji pa su s automobila uklonili sve što vrijedi. Ukradeni su branici, prednja maska, prednja i stražnja svjetla.  Tu se lopovi nisu zaustavili pa su s automobila skinuli i ukrali suvozačeva vrata i stražnje staklo, a zatim su se bacili na detalje iz unutrašnjosti koja je potpuno ogoljena. Iz unutrašnjosti je nastao gotovo svaki vrijedni dio, uključujući upravljač, sjedala, plastične armature, instrument ploču...Sve što je ostalo od kabine je nešto tepiha, plastike i obloga vozačevih vrata.

Naravno, najvredniji dio Hellcata je njegov 6,2-litreni V8 motor s kompresorom pa ne čudi da je i on uklonjen, što ukazuje da se radilo o vrhunsko organiziranoj krađi u kojoj je korištena i dizalica kako bi se motor izvadio. Iako na fotografijama i snimci ne vidi je li diran mjenjač prilično je sigurno pretpostaviti da i njega više nema.

Uskočila kroz prozor da bi spriječila lopove video Mnogi se ne bi usudili: Hrabra žena obranila svoj auto od lopova

Jasno je da su oni koji su bili uključeni u rastavljanje Dodgea znali da pokušaj krađe i prodaje rijetkog vozila nije dobra ideja i umjesto toga odlučili su uzeti sve vrijedne dijelove te ih prodati. Zbog toga će policiji biti prilično teško da uđu u trag svemu što je ukradeno s ovog automobila koji razvija više od 800 KS. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.