Početna Off 53 pregleda

Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase

G klasa ledena
Vidi galeriju 1/9
Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase Samo u Rusiji: Od leda napravio pravi Mercedes G-klase

Teži više od šest tona, za izradu je trebalo manje od dva tjedna, a potpuno je funkcionalan

Istinski automobilski entuzijast ne dozvoljava da okolnosti stanu na put između njega i njegove strasti. Dokaz je i ova priča iz Novosibirska, gdje si je čovjek bujne mašte i vještih ruku, po imenu Vladislac Barashenkov, izradio potpuno "vozan" i funkcionalan Mercedes G klase i to od najrasprostranijega materijala koji ga okružuje – leda. 

G klasa ledena | Author: Garazh 54 foto: Garazh 54

Svoj stari UAZ 469, što bi bila sovjetska verzija Jeepa Wranglera, ogolio je do šasije, pa dodao kavez od metalnih cijevi, koji će sve držati na mjestu. Potom je krenuo u "zidanje" ledenog automobila po uzoru na Mercedes G klase, za što mu je trebalo čak šest tona leda. Unatoč tome što teži kao mamut, ova ledena G klasa u voznome je stanju, a dokaz je i ovaj video.

G klasa ledena | Author: Garazh 54 foto: Garazh 54

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.