Početna Off 1280 pregleda

Teslin Model S se u samo nekoliko minuta dva puta zapalio

Tesla u plamenu
Vidi galeriju 1/2
Teslin Model S se u samo nekoliko minuta dva puta zapalio Teslin Model S se u samo nekoliko minuta dva puta zapalio

Iako ovo nije prvi slučaj samozapaljenja, zasigurno je specifičan jer nitko nije mogao vjerovati da će se rutinska promjena guma pretvoriti u vatrenu stihiju

Zbog problema s probušenom gumom vlasnik ovoga Tesle bio je primoran došlepati svoj automobil u automehaničarsku radionicuu. Ono što je uslijedilo nitko nije mogao očekivati. Iz automobila se začuo čudan zvuk nakon čega se iz 'haube' počelo dimiti. Ubrzo su svi prisutni shvatili da se automobil zapalio, ali brzom intervencijom vatrogasaca izbjegnuta je veće materijalna šteta.

VIDEO Mlazni avion pretvorio u disko-limuzinu legalnu za cestu

Tesla u plamenu | Author: ABC7 foto: ABC7

No vatrogasci su ostali u stanju pripravnosti, a to se naposljetku ispostavilo kao dobar potez jer na čuđenje svih pa tako i vlasnika, nakon nekoga vremena automobil je ponovno planuo, al ovaj put šteta je bila znatno veća. Što se zapravo dogodilo i zašto se automobil u kratkome razdoblju čak dva puta zapalio znat će se nakon detaljne 'obdukcije'.

Tesla u plamenu | Author: Arhiva foto: Arhiva

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.