Početna Off 2049 pregleda

Mlazni avion pretvorio u disko-limuzinu legalnu za cestu

Ovo čudnovato vozilo dugačko je 12, a visoko 3,5 metara. Iako više ne leti, nego se vozi na kotačima, kućišta mlaznih motora i rep aviona zadržani su zbog ukupnoga vizualnog dojma

'Jet limuzinu' pokreće GM-ov motor V8, a unutrašnjost je prepuna ekrana, zvučnika, pojačala, rasvjete i efekata pa ovaj veliki avion na kotačima izgleda kao pokretni disko-klub. Glomazni zvučnici čak su smješteni i u kućištima gdje su nekada bili motori. U limuzini se mogu smjestiti osam putnika i 'pilot', koji je okružen mnoštvom instrumenata, ekrana, gumbića...kao u pravom avionu.

Author: JetSetterUS foto: JetSetterUS

Ova kreacija izgleda opako i moćno, tako parkirana u hangaru, a još impresivnije na cesti, gdje izaziva pažnju i čuđenje na svakomu semaforu. U Americi, gdje je i nastala ova 'jet limuzina', potpuno je legalna za cestovnu upotrebu.

Author: JetSetterUS foto: JetSetterUS Author: JetSetterUS foto: JetSetterUS Author: JetSetterUS foto: JetSetterUS Author: JetSetterUS foto: JetSetterUS

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.