Početna Off 1299 pregleda

Video: Žena spuštala jet ski u vodu pa potopila auto

FOTO: TikTok

Pretpostavlja se da je vozačica prilikom izlaska iz auta zaboravila staviti mjenjač u parkirnu poziciju te aktivirati ručnu kočnicu

Spuštanje čamaca i drugih plovila u vodu s prikolice može biti vrlo nezgodno u što su se uvjerili mnogi koji su to pokušali. Skliska podloga u kombinaciji s neiskusnim ili nes(p)retnim vozačima  i vozačicama do sada su bili uzroci mnogih nezgoda, a najnovija se dogodila u SAD-u gdje je prilikom spuštanja jet-ski vodenog skutera jedna vozačica uspjela potpuno potopiti Hondu CR-V u jezeru. Sve je zabilježeno na videu i objavljeno na društvenim mrežama.

@jamiekeaney No way, crazy 💀 #funnycarvideos #fails #carcrash #fyp #foryoupage #jamiekeaney ♬ Way down We Go - KALEO

Videozapis koji je prenio korisnik TikTok-a Jamie Keaney prikazuje bijelu Hondu CR-V sa sva četiri kotača u vodi, a iza nje je jet-ski. Ne zna se točno je li se sve dogodilo nakon spuštanja plovila u vodu ili prilikom pokušaja njegovog vađenja iz vode, no to je manje bitno. Vozačica u jednom trenutku izlazi iz automobila, a SUV se odmah počinje kretati unatrag u duboku vodu. Vozačica je odmah primijetila što se događa i pokušala se vratiti u automobil kako bi ga zaustavila no oborila su je otvorena vrata i pala je u vodu dok se automobil nastavio kretati unatrag i polako tonuti. U videu je objavljena i fotografija koja pokazuje potopljen automobil ispod površine vode. 

Author: TikTok foto: TikTok

Pretpostavlja se da je vozačica prilikom izlaska iz automobila maknula nogu s kočnice te zaboravila staviti mjenjač u P te aktivirati ručnu kočnicu. Automobil se zbog toga počeo kretati unatrag. Nije objavljeno je li automobil do sada izvučen iz vode, ni kolika je šteta iako je prilično sigurno da je ona totalna. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.