Početna Off 56 pregleda

Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7'

W MOTORS LYKAN HYPERSPORT
Vidi galeriju 1/8
Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' Vin Diesel i Lykan imaju glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7'

Super sportski automobil W Motors Lykan Hypersport sa 780 KS košta 3,2 milijuna eura, a planira se proizvesti samo sedam primjeraka. Lykan ima glavnu ulogu u filmu 'Fast and Furious 7' u kojem kao metak prolazi kroz tri nebodera

Super automobil W Motors Lykan Hypersport je prvi takav automobil koji dolazi iz Dubaija. Pokreće ga centralno postavljen bi-turbo bokser motor najveće snage 780 KS i najvećeg okretnog momenta 1000 Nm. S mjesta do brzine 100 km/h sprinta za samo 2,8 sekunde, a top brzina mu je 395 km/h. Predstavljanje Lykana bilo je uz veliku svjetsku medijsku pompu, ali u prodaji na tržištu se nikako nije pojavio.

W MOTORS LYKAN HYPERSPORT | Author: W MOTORS foto: W MOTORS

No, tvrtki W Motors ipak je uspjelo kompletirati jedan primjerak super automobila Lykan Hypersport koji je vozio na stazi Yas Marina Circuit u Abu Dhabiju. No, od tog detalja puno je poznatija činjenica kako je ovaj automobil imao veliku ulogu u Hollywoodu. Da, Lykan Hypersport ima jednu od glavnih uloga u akcijskom filmu 'Fast and Furious 7'.

W MOTORS LYKAN HYPERSPORT | Author: W MOTORS foto: W MOTORS

Vin Diesel, kao Dominic Toretto, vozi ovog monstruma od 780 KS s kojim doslovce leti kroz tri nebodera Abu Dhabis Etihad Towers, prije nego sa 45. kata aterira na tlo. W Motors proizvest će samo sedam super automobila Lykan Hypersport, a svaki od njih imat će početnu cijenu od 3,2 milijuna eura. Pri tom automobil koji je glumio u filmu se ne računa u tu kvotu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.