Početna Off 1399 pregleda

Vozačica pokušala napuniti Teslu benzinom, nije odustajala

FOTO: YouTube

. Bila je toliko uporna u pokušajima da u svoj Tesla Model 3 ulije benzin da nije odustajala ni nakon što im je drugi vozač objasnio da se auto puni strujom

Danas, kad su električni auti postali dio svakodnevice, a Tesla jedna od najpoznatijih svjetskih marki prilično je nevjerojatno ono što je pokušala napraviti jedna vozačica na benzinskoj postaji u SAD-u. Bila je toliko uporna u pokušajima da u svoj Tesla Model 3 ulije benzin da nije odustajala ni nakon što im je drugi vozač objasnio da se radi o električnom automobilu. Sve je zabilježeno na videu koji je odmah postao hit na društvenim mrežama. 

DOSJETIO SE Nema struje? Priključio agregat na Teslu u Ukrajini

Unaprijed moramo priznati da sve izgleda toliko nevjerojatno da smo gotovo uvjereni da je video namješten, no bilo kako bilo, snimka je urnebesna. Vozač koji je zaustavljen na benzinskoj postaji ispred Tesle snimio je dvije žene, vozačicu i putnicu koje uporno pokušavaju pronaći otvor za ulijevanje benzina na Teslinom Modelu 3. 

Nakon što se automobil zaustavio na benzinskoj postaju dvije žene izlaze iz automobila te  otvaraju poklopac prednjeg prtljažnika u kojem uzaludno traže otvor za dolijevanje benzina. Nakon otprilike minute tijekom koje ih prolaznici promatraju u čudu, žene odustaju od prednjeg dijela vozila te otvor pokušavaju pronaći na stražnjem dijelu auta. 

BIZARNO Zaspao u Tesli i vozio se 15 minuta na "Autopilotu"

U tom trenutku muškarac koji sve to snima odlučuje intervenirati i objasniti ženama da se radi o električnom automobilu koji ne treba benzin već struju. Unatoč tome žene ne odustaju te ponovo pokušavaju pronaći otvor na prednjem dijelu auta. Video prestaje u trenutku u kojem se čini da je vozačica konačno odlučila naliti gorivo u otvor za tekućinu za pranje vjetrobrana. Nadamo se ipak da to na kraju nije učinila. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.