Početna Auto 96 pregleda

4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju

Jeep Trailcat
Vidi galeriju 1/12
4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju 4x4 koncepti samo za gledanje - nikad neće u serijsku proizvodnju

Jeep jednom godišnje za Uskrs pokazuje svoje konceptne automobile. Ove godine to su Trailcat, Comanche, C 150, Shortcut i Crew Chief 715 koji na žalost mnogih nikad neće u serijsku proizvodnju

Uskrs svake godine Jeep iskoristi za pokazivanje svojih konceptnih i studijskih automobila na okupljanju 'Easter Jeep Safari' u Moabu u državi Utah (SAD). Kao najatraktivniji ove godine bit će ekstremni Wrangler 4x4 nazvan Jeep Trailcat u koji je uguran ogroman 'Hellcat' 6,2-litarski V8 motor najveće snage 707 KS. Da bi se ugurao ogroman motor i velike 17 colske gume međuosovinski razmak Wranglera produljen je za 30,5 centimetara, Potom je obojan u atraktivnu zelenu boju s crnim detaljima.

Jeep Crew Chief 715 | Author: Jeep foto: Jeep

Za Jeep, legendarnog američkog proizvođača 4x4 vozila, to je samo početak predstavljanja konceptnih vozila. Bez obožavanih pick-upova ne može, pa je preradom modela Renegade nastao bež obojeni Jeep Comanche, a kao nastavak pick-up predstavljanja tu je i vojno vozilo Jeep Crew Chief 715, te retro inspirirani koncept crvene boje nazvan Jeep FC 150.

Jeep Shortcut | Author: Jeep foto: Jeep

Predstavljanje je zaključeno crvenim konceptom Jeep Shortcut bez krova, kratkog međuosovinskog razmaka koji je nastao inspiriracijom modela Jeep CJ-5 koj odražava duh američkih terenaca iz 50-tih godina prošlog stoljeća. Na veliku žalost mnogih, Jeep je poručio kako nijedan pokazani koncept nikad neće doživjeti serijsku proizvodnju.

Jeep Comanche | Author: Jeep foto: Jeep

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.