Početna Auto 65 pregleda

EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS

1
Vidi galeriju 1/5
EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS EKSKLUZIVNO: Procurile službene fotke novoga Mercedesa CLS

Prema fotografijama da se naslutiti kako su snimljene u okolici otoka Paga. Službena premijera novoga CLS-a zakazana je tek za sutra, no neki su svjetski mediji već došli u posjed službenih fotografija...

1 | Author: Motoring foto: Motoring

Dok se službene informacije još uvijek čekaju (premijera je zakazana za sutra), službene fotografije novoga Mercedesova aduta CLS klase 'isplivale' su na površinu. Dizajn je moderniji i agresivniji, posebice straga, a sprijeda dominira već uobičajena ogromna maska s Mercedesovom zvijezdom u sredini. Nagađa se kako će najnoviji CLS ovim dizajnom ipak privlačiti kupce iz mlađe dobne skupine.

1 | Author: Motoring foto: Motoring

U ponudi će biti novi šestcilindrični benzinci, kao i dizelski motori iz S klase, a i četverocilindrični motori za osnovne modele. Iako CLS 63 AMG neće biti u ponudi jer će ga zamijeniti AMG GT, vrh ponude će biti Mercedes CLS 53 AMG, pogonjen šestcilindričim benzincem potpomognutim elektromotorom. Ova hibridna kombinacija će razvijati oko 500 KS.

1 | Author: Motoring foto: Motoring

Potpuno novi farovi imaju zaoštrenije linije i kutove i više ne dodiruju linije poklopca motora. Stražnja svjetla su potpuno redizajnirana i zahvaćaju poklopac prtljažnika koji ima veći otvor, što je prednost prilikom utovara stvari. Prvi put CLS će imati pet sjedala, što je rezultat brojnih zahtjeva dosadašnjih kupaca.

1 | Author: Motoring foto: Motoring

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.