Početna Auto 19 pregleda

Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu

GENESIS G90
Vidi galeriju 1/6
Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu Hyundai u elitnom društvu – premijera u Detroitu

Hyundai je predstavio automobil Genesis G90, prvi samostalni model marke Genesis, kojim ulazi u segment najvećih i najluksuznijih limuzina

Kao što je Citroen izdvojio marku DS, tako je i Hyundai izdvojio vlastitu prestižnu marku Genesis. Prvi samostalni model je G90, limuzina duga 5,2 metara, koju je dizajnirao Belgijanac Luc Donckerwolke, bivši šef dizajna Lamborghinija i Bentleya.

GENESIS G90 | Author: Rebecca Cook/REUTERS/Pixsell foto: Rebecca Cook/REUTERS/Pixsell

Na globalnome tržištu Genesis će biti dostupan potkraj 2016., a već sada govori se o 10.000 zaprimljenih narudžbi. Korejska limuzina bit će dostupna s tri benzinska motora - 3.8-litrenim V6 s 310 KS, 3.3-litrenim V6 turbom s 365 KS te 5.0-litreim V8 snage 510 KS.

Poduža lista serijske opreme uključuje prestižni Lexicon audio-sustav te gomilu sigurnosne opreme.

GENESIS G90 | Author: Rebecca Cook/REUTERS/Pixsell foto: Rebecca Cook/REUTERS/Pixsell

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.