Početna Auto 26 pregleda

Najnoviji cjenolomac prvo ide u prodaju u Indiji

RENAULT KWID
Vidi galeriju 1/4
Najnoviji cjenolomac prvo ide u prodaju u Indiji Najnoviji cjenolomac prvo ide u prodaju u Indiji Najnoviji cjenolomac prvo ide u prodaju u Indiji Najnoviji cjenolomac prvo ide u prodaju u Indiji

Renault Kwid je novi mali gradski auto u SUV stilu. U Indiji će se prodavati za 4.000 eura

Renault Kwid dugačak je 3,68 metara i širok 1,58 metara, te je vanjskim dimenzijama prilagođen uskim i autima zakrčenim ulicama u Aziji. Kwid može prevesti pet osoba, a lošijim cestama prilagođena je i velika udaljenost vozila od tla koja je 18 cm. Putnicima je na raspolaganju multimedijski navigacijski sustav koji koristi touchscreen ekran u boji dijagonale 7 cola. Na raspolaganju je i audio sustav s ugrađenim bluetoothom, te Renaultov Media-Nav.

RENAULT KWID | Author: Renault foto: Renault

Izrađen je na modularnoj platformi CMF(Common Module Family) koju je razvila Renault-Nissan alijansa. Ova platforma omogućava izradu vozila različitih dimenzija i klase. Od malog gradskog automobila do velikog SUV-a. Kwid je prvi automobil koji je napravljen od strane Renault-Nissan alijanse, a koristi CMF-A platformu. Kwid ide u prodaju u drugoj polovici 2015. godine i prvo će se prodavati u Indiji i to navodno po cijeni od 4.000 eura.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.