Početna Auto 33 pregleda

Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu

Novi Polo
Vidi galeriju 1/6
Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu Novi Polo pretpremijerno predstavljen na 26. zagrebačkom maratonu

U nedjelju, 8. listopada, u sklopu 26. zagrebačkog maratona, Volkswagen je pretpremijerno prikazao novi Polo, 6. izdanje automobila koji je obilježio brojne generacije još od 1975. godine...

Novi Polo | Author: Volkswagen Hrvatska foto: Volkswagen Hrvatska

Volkswagen se uključio u ovogodišnji, 26. zagrebački maraton koji se prošlog vikenda održao u centru grada. Na glavnome zagrebačkom trgu pretpremijerno je hrvatskoj javnosti prikazan novi Polo, koji ove jeseni stiže na hrvatske prometnice.

Novi Polo | Author: Volkswagen Hrvatska foto: Volkswagen Hrvatska

Ovogodišnji Zagrebački maraton okupio je oko 10.000 trkača. U sve tri utrke (maraton 42 km, polumaraton 21 km i utrka građana na 5 km) natjecali su se elitni profesionalci i brojni rekreativci, a dan ranije u dječjoj utrci sudjelovala su djeca predškolskog i školskog uzrasta. Marka Volkswagen je sudjelovanjem u ovoj sada već tradicionalnoj manifestaciji pokazala kako podržava zdrave životne vrijednosti koje treba njegovati od najranije dobi.

Novi Polo | Author: Volkswagen Hrvatska foto: Volkswagen Hrvatska

Volkswagen Polo jedan je od najvećih među autima mališanima i od 1975. prodan je u više od 14 milijuna primjeraka. Sada je na startnoj poziciji najnovija verzija koja se prvi put temelji na modularnoj poprečnoj platformi (MQB). Aktualizirana verzija ovog uspješnog kompaktnog vozila izuzetno je svestrana - s novim i snažnim dizajnom, većom unutrašnjošću te širokim spektrom komfornih sustava i sustava potpore koji su dosad bili rezervirani za više klase vozila.

Novi Polo | Author: Volkswagen Hrvatska foto: Volkswagen Hrvatska

 Novi Polo dostupan je već od 99.300 kuna, pretprodaja je već počela, a službena počinje 23. listopada na svim prodajnim mjestima marke Volkswagen.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.