Početna Auto 3492 pregleda

Možda će odgoditi premijeru: 'Procurile' fotke nove BMW 'sedmice'

Nova BMW Serija 7
FOTO: BMW

Promjene na 'flagship' modelu bavarskoga proizvođača nisu gigantske, ali su opet itekako zamjetne. Tu su nova i masivnija prednja rešetka, nova prednja i stražnja svjetla te cjelokupni svježiji i moderniji izgled cijelog automobila

 

Na bočnim stranama proteže se nova dizajnerska linija, koja pomalo podsjeća na palicu za hokej. Stražnji dio ima i novi branik s novim otvorima ispušnoga sustava, a novi su paleta boja i aluminijski kotači u raznim širinama. 

Nova BMW Serija 7 | Author: BMW foto: BMW

Sprijeda, nova je hauba s također drugačijim i uglađenijim dizajnerskim linijama te dobro 'surađuje' s novim svjetlima i branikom. Jedina stvar koja ostaje kao 'prst u oku' je spomenuta ogromna prednja rešetka karakterističnog BMW-ovog dizajna. Nekome će se sviđati, većini možda ne, ali o ukusima se ionako ne bi trebalo raspravljati. 

Nova BMW Serija 7 | Author: BMW foto: BMW

Sve što znamo je da je ovaj set službenih fotografija u javnost 'procurio' čak tjedan dana prije službene premijere, koja je zakazana za idući tjedan. Tek ćemo vidjeti hoće li BMW zbog toga odgoditi zakazanu premijeru...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.