Početna Auto 2183 pregleda

Rod Stewartov Lamborghini Miura traži novoga vlasnika

Vidi galeriju 1/6
Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika Rod Stewartova Lamborghini Miura traži novog vlasnika

Jedna od Miura, koje su u 70-im godinama bile u vlasništvu pop zvijezde Roda Stewarta, bit će ponuđena na aukciji tvrtke RM Sotheby's u Londonu

Author: RM Sotheby's foto: RM Sotheby's

Lamborghini Miura P400 S iz 1971. godine dolazi sa svom pripadajućom papirologijom, koja uključuje i originalni dokument o isporuci prvome vlasniku, slavnoj pop zvijezdi. Novi će vlasnik, između ostaloga, dobiti i fotografiju na kojoj Rod Stewartova tadašnja djevojka pozira pored novog automobila, te još jednom Miurom, koja je tada već bila u posjedu slavnog pjevača.

Author: Avalon foto: Avalon

Dokumenti o vlasništvu ove Miure, nakon što ju je Rod Stewart prodao, potpuni su, a pokazuju kako je u više od dva desetljeća bila kod samo jednog entuzijasta. Nedavno je restaurirana u Lamborghinijevu odjelu, što je koštalo 300 tisuća eura. Procjenjuje se kako bi na aukciji mogla postići cijenu između 1,3 i 1,6 milijuna eura.

Author: RM Sotheby's foto: RM Sotheby's

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.