Početna Auto 20 pregleda

Ssangyong predstavio konceptni SUV sa sedam sjedala

XAVL
Vidi galeriju 1/4
Ssangyong predstavio konceptni SUV sa sedam sjedala Ssangyong predstavio konceptni SUV sa sedam sjedala Ssangyong predstavio konceptni SUV sa sedam sjedala Ssangyong predstavio konceptni SUV sa sedam sjedala

Korejski proizvođač najavio je za 7. ožujka premijeru koncepta XAVL, dugoočekivanoga SUV-a koji će udobnost i praktičnost spojiti za povoljnu cijenu

Novi korejski SUV, koji će svjetlo dana ugledati u Ženevi, imat će sedam sjedala, multifunkcionalnu unutrašnjost i infotainment sustav kojim će se vozač spajati putem smartphona.Tehničke informacije  su oskudne, poznate su samo dimenzije - dug je 4630, širiok 1866 i visok 1640 milimetara.

XAVL | Author: SsangYong foto: SsangYong

Sasvim će sigurno biti zanimljivo kako će korejski proizvođač "ugurati" sedam sjedala u takve dimenzije, koje su u srednje velikome SUV rangu Audija Q5.

XAVL | Author: SsangYong foto: SsangYong

Ssangyong XAVL po najavama će imati bogatu ponudu benzinskih i dizelskih motora, kao i brojne sigurnosne sustave poput prepoznavanja pješaka, prepreka i opasnosti na cesti. 

XAVL | Author: SsangYong foto: SsangYong

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.