Početna Auto 183 pregleda

U Frankfurt stiže i nova, osvježena i modernija Dacia Duster

1
Vidi galeriju 1/3
U Frankfurt stiže i nova, osvježena i modernija Dacia Duster U Frankfurt stiže i nova, osvježena i modernija Dacia Duster U Frankfurt stiže i nova, osvježena i modernija Dacia Duster

Na frankfurtskom salonu svjedočit ćemo i premijeri nove generacije Dacijina Dustera, najviše promijenjenog u unutrašjosti...

U Frankfurtu će 12. rujna javnost upoznati novu, redizajniranju Daciju Duster. Službene fotografije eksterijera već su objavljene, a "fotke" unutrašnjosti pričekat ćemo do službenoga predstavljanja. Novi Duster II u prodaji bi trebao biti početkom iduće godine. Temelji se na jednakoj platformi kao i njegov prethodnik, uz identične dimenzije.

1 | Author: Dacia foto: Dacia

Glavne su razlike vjetrobransko staklo pomaknuto deset centimetara naprijed, modificirani i naglašeni blatobrani te nova prednja i stražnja svjetla. Nova je i prednja maska sa zaštitom branika.

1 | Author: Dacia foto: Dacia

U ponudi su i nova boja Orange Atacama i novi 17-colni aluminijski kotači. Dacija je najavila potpunu preobrazbu unutrašnjosti u odnosu na dosadašnji model, uz nove i kvalitetnije materijale te modernu opremu. U paleti motora bit će benzinci i dizelaši sa 130 KS, no još uvijek se čeka službena potvrda te informacije. Pogon novoga Dustera II bit će prednji ili 4x4, ovisno o modelu i paketu opreme. Cijena je zasad nepoznata.

1 | Author: Dacia foto: Dacia

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.