Početna Auto 46 pregleda

VIDEO: Pogledajte kako milijunski Koenigsegg Regera trpi torturu

1
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Pogledajte kako milijunski Koenigsegg Regera trpi torturu VIDEO: Pogledajte kako milijunski Koenigsegg Regera trpi torturu VIDEO: Pogledajte kako milijunski Koenigsegg Regera trpi torturu VIDEO: Pogledajte kako milijunski Koenigsegg Regera trpi torturu

Koenigsegg je proizveo samo 80 primjeraka modela Regera, a cijena ovog superautomobila iznosi 1,9 milijuna dolara

Limitirana proizvodnja i astronomska cijena nisu nešto što bi švedsku tvrtku spriječilo u uništavanju pokojeg primjerka u svrhu testiranja. Video je bolan za gledanje, no istovremeno je i spektakularan. Očigledna je čvrstoća Koenigseggove karoserije načinjene iz karbonskih vlakana, a ultralagani materijal ne deformira se prilikom sudara kao konvencionalni materijali.

1 | Author: Koenigsegg foto: Koenigsegg

Još je impresivnije vidjeti i ostale torture koje je superautomobil prošao u ovom testu, a nakon udaranja maljem po odbojniku automobila nije ostala ni ogrebotina. Koenigsegg Regeru pokreće 5,0-litreni biturbo motor V8 i još tri elektromotora. Rezultat je 1500 konjskih snaga, ubrzanje do stotke za 2,8 sekundi i maksimalna brzina 410 km/h (elektronički ograničena).

1 | Author: Koenigsegg foto: Koenigsegg

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.