Početna 16 pregleda

CITROËN BERLINGO S 0 % KAMATE U LIPNJU!

Berlingo

Atraktivna ponuda odnosi se na financiranje putem financijskog leasinga za sve modele Citroën Berlingo, u suradnji s Citroën financiranjem. Posebna akcijska ponuda napravljena je po modelu 33 % - 33 % - 33 % u 24 mjeseca

Citroën i mreža ovlaštenih distributera pripremili su u lipnju atraktivne uvjete financiranja za fizičke i pravne osobe uz 0 % kamatu za putnički i dostavni Citroën Berlingo.

Atraktivna ponuda odnosi se na financiranje putem financijskog leasinga za sve modele Citroën Berlingo, u suradnji s Citroën financiranjem. Posebna akcijska ponuda napravljena je po modelu 33% -33%-33% u trajanju od 24 mjeseca. Kupci 1/3 iznosa za Citroën Berlingo plaćaju odmah, 1/3 po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu 1/3 nakon 24 mjeseca. Godišnja fiksna kamatna stopa u HRK iznosi 0 %. Citroën Berlingo Multispace Feel BlueHDi 100 S&S BVM s dodatnom opremom koja uključuje metalik boju i krovne nosače u ponudi je s cijenom od 125.534 kn.

Uz te pogodnosti, za sva ostala laka gospodarska vozila Citroën u ponudi je fiksna kamatna stopa od 6,65% pri kupnji na operativni leasing u kunama uz Citroën financiranje. Pogodnost za kupce je poklon kasko i obvezno osiguranje za prvu godinu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.