Početna Insider 1604 pregleda

Uskoro stižu tri verzije novoga BMW-a M3, najjača s 500 KS?

FOTO: Carmagazine

Najnovije glasine o tomu modelu pojavile su se i na BMW forumu 'Bimmer Post', a navodi se kako će proizvodnja početi tek 2020.

Author: Carmagazine foto: Carmagazine

Tek što je jesenas BMW predstavio novu generaciju 'trojke', odmah su počele špekulacije o sportskoj verziji M3. Najnovije glasine o tomu modelu pojavile su se i na BMW forumu 'Bimmer Post'. Navodi se kako će proizvodnja početi tek 2020., što bi značilo da do kraja ove godine vjerojatno možemo očekivati premijeru.

Author: Carmagazine foto: Carmagazine

Isti izvor tvrdi kako BMW planira tri varijante modela M3. Osnovna bi imala oko 450 'konja' i isključivo stražnj pogon, a ne isključuje se ručni mjenjač. Slijedio bi malo snažniji M3 s 475 'konja' te automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače.

Author: Carmagazine foto: Carmagazine

Sam vrh ponude bio bi M3 Competition s 500 'konja' te također s automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače. U serijskoj opremi bili bi 19-inčni naplatci sprijeda te 20-inčni straga. Ostale verzije to bi imale kao opcijsku ponudu, a standardno bi imale 18-inčne sprijeda i 19-inčne naplatke straga.

Author: Carmagazine foto: Carmagazine

Očekuje se i kako će Competition verzija imati karbon-keramičke kočnice, a za druge dvije verzije M3 ovaj dodatak bio bi moguć doplatom. Kao izvor ovih informacija navodi se 'insider' iz BMW-a.

Author: Carmagazine foto: Carmagazine

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.