Početna Magazin 32 pregleda

Najava iz ministarstva: Cijene benzina od utorka ispod 9 kn

CIJENA GORIVA

Prema današnjem izračunu Ministarstva cijene motornih goriva bi od utorka mogle znatno pasti i to oko 45 lipa po litri za benzine i 30-ak lipa po litri za dizel goriva

Ministarstvo gospodarstva je objavilo kako će vjerojatno sljedeći tjedan cijene goriva opet padati, piše 24sata.

- Prema današnjem izračunu Ministarstva gospodarstva cijene motornih goriva bi od utorka mogle znatno pasti i to oko 45 lipa po litri za benzine i 30-ak lipa po litri za dizel goriva - objavilo je Ministarstvo. 

Podsjećaju da je jedino službeno mjesto s točnim cijenama motornih goriva svih benzinskih postaja u Hrvatskoj portal i aplikacija o cijenama goriva Ministarstva gospodarstva www.min-go.hr. Naime, početkom godine Ministarstvo gospodarstva je pokrenulo portal i aplikaciju o cijenama motornih goriva, koja je dostupna za sve operativne sustave mobilnih uređaja, a dostupna je osim na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Portal i aplikacija prepoznaju geolokaciju i daju točnu informaciju o cijenama goriva, udaljenosti od korisnika, kao i informacije o uslugama, koja su korisne za vozače.

Svi prijavljeni korisnici mogu na mail dobivati gdje su najjeftinije cijene goriva i izravno s aplikacije prijaviti sve uočene nepravilnosti u cijenama motornih goriva.

Aplikacija i portal su besplatni za korisnike svih vrsta mobilnih uređaja i operativnih sustava.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.