Početna Magazin 3989 pregleda

Samo za odlikaše: Ovo su najskuplji luksuzni auti iz oglasa

FOTO: Auto start Arhiva

Luksuzni automobili uvijek su bili omiljeni među Hrvatima, a često ih viđamo na našim prometnicama, s domaćim registarskim pločicama

Pregledali smo oglase i pronašli najskuplje rabljene primjerke čije se cijene kreću od 1,5 do preko 2,5 milijuna kuna. Poznato je kako se danas uglavnom živi iznad vlastitih mogućnosti i na kredit, tako se i većina ovih automobila može kupiti na otplatu.

 

Author: Index.hr foto: Index.hr

1. Lamborghini Aventador Roadster – 2,6 milijuna kuna

Lamborghini kabriolet ostvarenje je svakoga dječačkog sna, a prilika za ispunjenje nalazi se u Zadru. Prešao je samo 2800 kilometara, a vlasnik je napisao da ga prodaje 'jer je višak'. Ovo je dakle prilika da si kupite auto o kakvom ste uvijek sanjali, učinite dobro djelo i riješite čovjeka viška. Naravno, ako imate 350.000 eura...viška.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

2. Lamborghini Urus – 2,5 milijuna kuna

Nevjerojatno, ali istinito. Lamborghini je tek nedavno predstavio svoj prvi sportski SUV, a jedan rabljeni već je prodan u Istri za 2.500.000 kuna. Bio je prešao 9900 km, a nekoliko dana po objavljivanju oglasa prodan je. Oglas je još uvijek aktivan, a autosalon koji ga je objavio navodi da nabavlja takva i slična luksuzna vozila prema želji kupca.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

3. Mercedes-Benz G63 AMG Brabus  dva milijuna kuna

Ova luksuzna 'kutija' na kotačima prešla je samo 6400 kilometara, a pod haubom je 5,5-litreni motor sa 620 'konja'. Nalazi se u Sloveniji, što znači da se na cijenu oko dva milijuna kuna u državnu blagajnu mora uplatiti pozamašan iznos prilikom tzv. unosa vozila.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

4. Bentley Continental Bentayga – 1,8 milijuna kuna

Ovo je još jedan luksuzni SUV, s pogonom 4x4 i 4.0-litrenim dizelskim motorom s 435 'konja'. Star je dvije godine i prodaje se u susjednoj Sloveniji za 1.821.776 kuna. Autosalon daje za nj dvije godine garancije, moguće ga je kupiti na kredit ili leasing, a također vas očekuje plaćanje poreza prilikom unosa u Lijepu Našu.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

5. Porsche 911 Turbo S – 1,45 milijuna kuna

Savršeno je očuvan, sa samo 6100 prijeđenih kilometara u razdoblju od tri godine, a, kako je navedeno u oglasu, bio je salonski testni primjerak. Pokreće ga 3,8-litreni motor s 580 'konja'. Također se može kupiti na kredit ili leasing, a novoga vlasnika očekuju dodatna 'davanja' državi prilikom unosa iz Slovenije.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

6. Land Rover Range Rover – 1,25 milijuna kuna

Range Rover je uvijek bio pojam o elegantnim SUV-ovima, ovaj primjerak iz 2018. godine prešao je 5900 kilometara, a pokreće ga moćni 4,4 dizelski motor s 340 'konja'. Prodaje se u ovlaštenome Land Rover prodajnom salonu u Zagrebu, a ponuđene su razne mogućnosti otplate pa i zamjena 'staro za novo'.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

7. Porsche Panamera 4 E-Hybrid – 1,25 milijuna kuna

Ova elegantna hibridna jurilica proizvedena je lani, prešla je samo 880 kilometara i još je pod tvorničkom garancijom. Nalazi se u Čakovcu, a moguće su razne opcije plaćanja, kao i zamjena 'staro za novo'.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

8. Audi R8 V10 coupe – 1,2 milijuna kuna

Prekrasni su dizajn i boja, stanje je 'kao novo', a prijeđeno je 150.000 kilometara. Automobil je proizveden 2016. godine, moćni motor V10 razvija 540 'konja' koji se raspoređuju na sve kotače. Automobil se nalazi u Rijeci, moguće ga je kupiti i na leasing, a tvrtka koja ga prodaje nudi i opcije kratkoročnog i dugoročnoga najma ovog ljepotana.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

9. Aston Martin DB9 – 1,1 milijun kuna

Ako ste se uvijek divili Jamesu Bondu, bilo zbog automobila ili pak žena, ovo je prilika da si priuštite sportsko elegantno vozilo po uzoru na tajnog agenta, a vjerojatno će vam tada porasti i popularnost kod ljepšeg spola. Ostvarenje vašeg sna čeka vas u Karlovcu, proizvedeno je 2005. godine, prešlo je 42.000 kilometara i koštat će vas 1.152.700 kuna.

 

Author: Njuskalo.hr foto: Njuskalo.hr

 

10. Porsche Carrera 911 4S – 1,14 milijuna kuna

Bezvremenski sportski dizajn, elegancija i profinjenost i odlične performanse. Automobil je proizveden 2017. godine, u rukama je prvoga vlasnika, koji je u razdoblju od dvije godine prešao 18.000 kilometara. Iz 3.0-litrenoga motora razvija se 420 'konja' koji će zadovoljiti svakoga zaljubljenika u sportske automobile. Porsche se nalazi u Zagrebu, a osim gotovinom moguće ga je kupiti na kredit ili leasing, a u obzir dolazi i zamjena 'staro za novo'.

 

 

 

 

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.