Početna Magazin 20 pregleda

Teško ostvarivi snovi: Svatko bi htio barem jednog u garaži

top 10 kompakta
Vidi galeriju 1/2
Teško ostvarivi snovi: Svatko bi htio barem jednog u garaži Teško ostvarivi snovi: Svatko bi htio barem jednog u garaži

Ako preračunamo u današnju vrijednost, Golf GTI je 1976. stajao 130.000 kuna. Danas je najsnažniji kompakt više od tri puta skuplji, ali je i čak tri puta snažniji

Kako piše 24sata.hr ovakvi automobili su snovi muškarca svih životnih doba. Kada pogledamo na cijene, jasno je zašto većini san ostane neostvaren.  Najslabiji auto na top ljestvici ima 230 KS što je već snaga od koje se većini ježi koža, no hladan znoj ih oblije kada vide danajjeftiniji na ljestvici stoji gotovo 227.000 kuna. I to bez ikakve opreme. Ako se odlučite za najsnažniji automobil u ponudi, morat ćete izdvojiti i dvostruko više, što je već cifra za koju je moguće kupiti sasvim solidnu luksuznu limuzinu visoke klase. Zato su ovakvi automobili kod nas na cestama prava rijetkost. U izbor su ušli svi kompaktni auti s kosim stražnjim krajem koji su službeno dostupni na našem tržištu i imaju formiranu cijenu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.