Početna 172 pregleda

Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI

Volkswagen up!
Vidi galeriju 1/9
Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI Novi up! - malen, a juri kao prvi Golf GTI

Pored tirkiznog jezera Como Nijemci su ispucali posljednji u nizu aduta, kojim žele anulirati efekte afere izazvane NOx-om, najmanji je iz palete i “vrišti” bojama i 1.0 TSI motorom

Jezero Como u Lombardiji, kod Milana, bilo je zadnjih dana lipnja poprište pompozne, glamurozne i velike promocije najmanjega VW-a. Izgled nije značajnije promijenjen, no to za konzervativni VW nije čudno. Od novina na vanjštini valja izdvojiti nove odbojnike, kućišta retrovizora s integriranim pokazivačima smjera, dizajn naplataka i LED dnevna svjetla... Najveća je novina fenomenalni 1,0-litreni TSI agregat sa 90 KS. I trovratna i peterovratna izvedba plijene kompaktošću, upravljivošću i voznim osobinama, baš s motorom koji smo vozili.

Takav up! prikladan je ne samo za vozače sa sportskijim ambicijama nego i za dulja putovanja, jer ionako je up! jedan od najprostranijih, najudobnijih i najtiših auta u segmentu. U ponudi je i eco-up! s tvorničkom plinskom instalacijom i 68 KS te e-up pokretan isključivo elektromotorom s 82 KS. VW je s više mogućnosti personalizacije up! prilagodio zahtjevima kupaca nove generacije. Dolazi sa još sedam novih boja karoserije koje se mogu kombinirati s tri kontrastne boje krova. Serijski paketi opreme su take up!, move up! i high up!, a nadoplatom je dostupno i mnogo opreme. Narudžbe za osvježeni, učinkovitiji i opremljeniji up! u izvedbi s tri ili pet vrata već se zaprimaju.

Više pročitajte u novom broju Auto starta...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.