Početna Moto 243 pregleda

MotoGP Assen: Valentino Rossi u teškim uvjetima ostvario 115. pobjedu

1
Vidi galeriju 1/3
MotoGP Assen: Valentino Rossi u teškim uvjetima ostvario 115. pobjedu MotoGP Assen: Valentino Rossi u teškim uvjetima ostvario 115. pobjedu MotoGP Assen: Valentino Rossi u teškim uvjetima ostvario 115. pobjedu

Nakon više od godinu dana bez pobjede, legendarni Dottore na pravi je doktorski način ostvario svoju 10. pobjedu na stazi Assen u Nizozemskoj...

Valentino Rossi pobjedio je ispred još jednoga Talijana, Danila Petruccija na Ducatiju te Marca Marqueza koji je završio treći. Spektakularnu utrku obilježila su brojna preticanja, a Rossi je ipak najbolje uspio izaći na kraj s teškim i promjenjivim uvjetima.

1 | Author: MotoGP foto: MotoGP

Naime, na sredini utrke počela je lagana kiša, a na vozačima je bila odluka hoće li ići u boks i zamijeniti motore. Rossiju je to ukupno 115. GP pobjeda u karijeri, a postao je i jedini vozač kojemu je razmak između prve i posljednje pobjede veći od 20 godina.

1 | Author: MotoGP foto: MotoGP

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.