Početna Novosti 189 pregleda

Dacia sve bolja: Od 2004. prodala je čak 5 milijuna automobila

1
Vidi galeriju 1/3
Dacia sve bolja: Od 2004. prodala je čak 5 milijuna automobila Dacia sve bolja: Od 2004. prodala je čak 5 milijuna automobila Dacia sve bolja: Od 2004. prodala je čak 5 milijuna automobila

U manje od 15 godina ovaj je brend došao s jednog modela na čak šest u svojoj ponudi, a cijenom su i dalje svi pristupačni

1 | Author: Dacia foto: Dacia

Od 2004. godine Dacia se odbija prilagoditi pravilima tržišta "što bolje i što skuplje" pa tako ovaj rumunjski brend godinama svojim klijentima pruža ono što je u suštini potrebno, a to je prijevoz od točke "A" do točke "B". Za petnaestogodišnjeg rada prodano je ukupno pet milijuna primjeraka, a samo u francuskoj milijun.

1 | Author: Dacia foto: Dacia

Taj podatak jasno ukazuje na čvrstu povezanost i veliki broj zadovoljnih klijenata. Na trenutačnom autosalonu u Ženevi predstavia je limitiranu seriju Stepway Sandero, Lodgy, Dokker i Logan MCV, a prvi put Sandero i Logan MCV u ponudi imaju i automatski klimatizacijski uređaj.

1 | Author: Dacia foto: Dacia

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.