Početna Novosti 83 pregleda

Ekshumiran Fangio kako bi se utvrdilo očinstvo

JUAN MANUEL FANGIO

Zbog optužbi kako su vanbračna nepriznata djeca legendarnog vozača Formule 1, u Argentini je ekshumirano tijelo Juan Manuel Fangia zbog utvrđivanja očinstva

Juan Manuel Fangio sasvim sigurno je jedan od najboljih svjetskih vozača svih vremena. Osoba je to koja je ostavila dubok trag u automobilskim utrkama, a dovoljno je istaknuti kako je između 1951. i 1957. pet puta bio svjetski prvak Formule 1. No, osim vrhunskog upravljanja volanom na utrkama diljem svijeta, jednaku pozornost javnosti Fangio je izazivao i u tračerskim novinama, jer je cijeli život bio u društvu lijepih žena, ali s nijednom se nije oženio.

Zbog velike popularnosti kod žena, još za života se špekuliralo kako Fangio ima vanbačne djece, ali nijedno nije priznao kao svoje. Legendarni vozač Formule 1 Juan Manuel Fangio umro je 1995. godine, a sada iz Argentine dolazi vijest kako Oskar Espinosa tvrdi kako je rođen iz veze svoje majke s Fangiom pedesetih godina prošlog stoljeća. No, javio se i Ruben Vaskes koji isto tako tvrdi kako je Fangiov biološki sin.

Zbog ovih navoda tijeloJuan Manuel Fangia je ekshumirano po nalogu argentinskog suda kako bi se testiranjem DNK utvrdilo jesu li točne tvrdnje dvojice ljudi da su njegovi sinovi. Fangiovi ostaci su izvađeni iz obiteljske grobnice i otpremljeni u mrtvačnicu u njegovom rodnom gradu Balkarseu, radi uzimanja uzoraka DNK. Radi li se o istinitim navodima ili se radi samo o senzacionalizmu i želji nepoznatih za slavom i novcem, ostaje pričekati rezultate DNK analize koja će biti gotova za mjesec do dva. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.