Početna Novosti 28 pregleda

Koncepti kao najava budućih modela Volva

volvo conc
Vidi galeriju 1/7
Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva Koncepti kao najava budućih modela Volva

Švedska tvrtka predstavila je koncepte 41.1 i 40.2 kao najavu za nove modele kompakt V40, limuzinu S40 i crossover XC40

Novi modeli Volva svoje će konkurente naći u Volkswagenovom Golfu, Audiju Q2 i Q3 i BMW-ovoj seriji 1. Švedska će tvrtka u proizvodnji ovih modela po prvi puta koristiti svoju u potpunosti novu tehnologiju šasije malenog automobila (small-car chassis).

vovlo conc | Author: Volvo foto: Volvo

Nazvana CMA (Compact Modular Architecture), potpuno nova platforma slijedit će dizajnerske smjernice najvećeg SUV modela XC90 te nove limuzine S90. Prvi novi model koji će ugledati svijetlo dana biti će crossover XC40, pretpostavlja se s početkom 2017. godine.

vovlo conc | Author: Volvo foto: Volvo

Postojeći model V40 svog će nasljednika dočekati s 2018. godinom. Volvo također u budućnosti planira tzv. 3X3 proizvodnju što bi značilo da će i kompakti, limuzine i SUV-i imati po tri modela imena – 40, 60 i 90.   

vovlo conc | Author: Volvo foto: Volvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.