Početna Novosti 3379 pregleda

Na subotnjoj dražbi 139 vozila državnih institucija i javnih tvrtki

Licitacija državnih vozila na dražbi
FOTO: Goran Jakus/PIXSELL

Na popisu vozila državnih službi su osobni automobili, kombiji te poneki kamioni i strojevi, a za sudjelovanje u dražbi treba uplatiti 10 posto početne cijene

 

U subotu, 2. ožujka, na javnoj dražbi bit će ponuđeno 139 vozila raznih marki i modela u vlasništvu ministarstava, javnih tvrtki i državnih agencija, izvijestila je u ponedjeljak tvrtka TRCZ automobili, koja organizira dražbu.

Svi zainteresirani kupci moći će licitirati, među ostalim, za vozila Ministarstva gospodarstva, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu, HAC-a, Hrvatskih voda, Hrvatskih pošta i Agencije za plaćanja u poljoprivredi.

Vozila se mogu pregledati 28. veljače i 1. ožujka od 10 do 14 sati u Sesvetama, Ljudevita Posavskog 43, u skladištu TRCZ automobila, a dražba će se održati u subotu, 1. ožujka, s početkom u 9.00 sati, u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete. 

Licitacija državnih vozila na dražbi | Author: Dalibor Urukalović/PIXSELL foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Kupci koji žele sudjelovati u dražbi moraju uplatiti 10 posto početne cijene vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, s tim da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi bit će od danas oglašeni na internetskoj stranici www.trcz.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.