Početna Novosti 82 pregleda

Najbolja prodaja u Škodinoj povijesti: Rekordni svibanj češkoga proizvođača

1
Vidi galeriju 1/3
Najbolja prodaja u Škodinoj povijesti: Rekordni svibanj češkoga proizvođača Najbolja prodaja u Škodinoj povijesti: Rekordni svibanj češkoga proizvođača Najbolja prodaja u Škodinoj povijesti: Rekordni svibanj češkoga proizvođača

Škoda je u svibnju isporuke svojih automobila povećala 2,4 posto, odnosno - isporučila je 99.000 komada, a to je 2300 više nego lani...

1 | Author: Škoda foto: Škoda

Prošli je mjesec bio rekordan za ovu češku autokompaniju. Najsnažniji rast Česi su ostvarili prije svega na europskom i indijskome tržištu. Dolaskom SUV ofenzive i modela Kodiaq i Karoq Škoda nastavlja svoj put u smjeru uspješnih brojki prodaje. Član uprave češkoga proizvođača Werner Eichhorn izjavio je kako su posebno ponosni na uspjeh prvoga modela SUV ofenzive, a to je upravo Kodiaq, koji je izazvao više nego pozitivne reakcije Škodinih kupaca.

1 | Author: Škoda foto: Škoda

U okviru svoje desetogodišnje strategije Škoda nastavlja proširivati paletu vozila. Iznimno popularni SUV segment tako je dobio Kodiaqa koji je isporučen već 17.100 puta, a potkraj godine stiže i novi, manji Karoq. U globalnim brojkama Škoda je sveukupno prodala 99.000 vozila, a to je značajan porast, čak 2,4 posto, na svjetskome tržištu.

1 | Author: Škoda foto: Škoda

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.