Početna Novosti 530 pregleda

Ipak nova šansa za organiziranje utrke Formule 1 u Hrvatskoj

Nova šansa za Formulu 1 u Hrvatskoj
Vidi galeriju 1/3
Ipak nova šansa za organiziranje utrke Formule 1 u Hrvatskoj Ipak nova šansa za organiziranje utrke Formule 1 u Hrvatskoj Ipak nova šansa za organiziranje utrke Formule 1 u Hrvatskoj

Zrinko Zizi Gregurek, jedan od 14 članova najvišeg tijela FIA koje odlučuje o novim organizatorima F1 utrka, govori o šansama da Hrvatska u Donjoj Bistri ugosti najbrži cirkus na svijetu

Ekskluzivno Auto start otkriva novu šansu za Formulu 1 u Hrvatskoj, jer od novih kandidata jedino Donja Bistra ima FIA licencu. Hrvati su izradili gotov projekt čuvenog arhitekte Hermana Tilkea kojem je plaćeno 300.000 eura za viziju super staze. Zrinko Zizi Gregurek, jedan od 14 članova najvišeg tijela FIA koje odlučuje o novim organizatorima F1 utrka, govori o šansama da Hrvatska u Donjoj Bistri ugosti najbrži cirkus na svijetu.

Nova šansa za Formulu 1 u Hrvatskoj | Author: Auto start foto: Auto start

O novoj nadi da će F1 ipak doći u Hrvatsku otkrio je detalje i Krešimir Gulić, načelnik općine Donje Bistre, jer u ovaj projekt uloženo je ogromnih 6,5 milijuna eura. Opširnije o ovoj temi i još puno drugih atraktivnih pročitajte u NOVOM MAGAZINU AUTO START koji se nalazi na svim kioscima.

Nova šansa za Formulu 1 u Hrvatskoj | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.