Početna Novosti 94 pregleda

Citroën ovog mjeseca nudi popust na zamjenu remena razvoda

Remen

Vrhunska ponuda u Citroën servisima uključuje popust na set razvoda i pumpu vode te dodatni popust na rad za njihovu zamjenu

CITROËN pokreće servisnu prodajnu akciju pod nazivom „Set razvoda motora“ od 7. veljače do 31. ožujka 2017. tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže brojnih Citroën servisa. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust 25 % na set razvoda i pumpu vode te dodatnih 10 % na rad potreban za njihovu zamjenu.

AKCIJA | Author: Citroen foto: Citroen

Citroën preporučuje vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju stanje remena razvoda. Remen razvoda i ostali elementi, uključujući pumpu vode, pod neprekidnim su opterećenjem i prirodno je da se troše. Stoga je preporuka da se sa setom razvoda istovremeno zamijeni i pumpa vode.

AKCIJA | Author: Citroen foto: Citroen

U svojoj ponudi francuski proizvođač ima nekoliko vrsta proizvoda, setove razvoda prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i setove razvoda Eurorepar, koji su namijenjeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost, ali po povoljnijoj cijeni. U ponudi su i Super setovi razvoda koji uz remen i natezače sadrže i pumpu vode te su tako još povoljniji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.