Početna Novosti 39 pregleda

Sportski kupe homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru

RENAULT CORBUSIER COUPE CONCEPT
Vidi galeriju 1/4
Sportski kupe homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru Sportski kupe homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru Sportski kupe homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru Sportski kupe homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru

Renault Corbusier Coupe Concept je dizajnerska studija karoserije kojom se obilježava 50. godišnjica smrti legendarnog arhitekta Le Corbusieru

Renault je pokazao novi konceptni sportski kupe Renault Corbusier Coupe. Radi se o dizajnerskoj studiji i detalji oko mogućeg pogona nisu publicirani, kao i oblik unutrašnjosti. U biti Renault Corbusier Coupe Concept nastao je kao dizajnerska studija koja je odličan homage legendarnom arhitektu Le Corbusieru.

RENAULT CORBUSIER COUPE CONCEPT | Author: Renault foto: Renault

Renault već u startu nije planirao serijsku proizvodnju, pa su dizajneri dobili potpunu slobodu oblikovanja karoserije. Tako je utemeljitelj moderne arhitekture na svoju 50. godišnjicu smrti dobio atraktivan i moderan sportski kupe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.