Početna Novosti 573 pregleda

Suzuki: "Blagi" hibridni sustav koji znantno štedi gorivo

1
Vidi galeriju 1/4
Suzuki: "Blagi" hibridni sustav koji znantno štedi gorivo Suzuki: "Blagi" hibridni sustav koji znantno štedi gorivo Suzuki: "Blagi" hibridni sustav koji znantno štedi gorivo Suzuki: "Blagi" hibridni sustav koji znantno štedi gorivo

"SMART HYBRID VEHICLE BY SUZUKI" sustav je koji se temelji na laganom i kompaktnom generatoru, a njegova zadaća je dodatno smanjiti potrošnju i povećati ekonomičnost.

1 | Author: Unikomerc foto: Unikomerc

Suzuki je u potrazi za još većom učinkovitošću goriva razvio novi, „blagi“ hibridni sustav – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Riječ je o kombinaciji kompaktnoga motora i litij-ionske baterije. SHVS se temelji na laganom i kompaktnom ISG-u (Integrated Starter Generator), generatoru koji ima funkciju pomaganja benzinskome motoru kad mu je to najpotrebnije, za ubrzanja i preticanjam, te vrlo učinkovitim i brzo punjivim litij-ionskim baterijama.

1 | Author: Unikomerc foto: Unikomerc

One svojom snagom dodatno pomažu benzinskome motoru pri ubrzanjima, konstantno smanjujući potrošnju goriva. Visoko učinkovite litij-ionske baterije odlikuju izvanredne performanse punjenja i isporuke energije. Lagane su i pune se za vožnje i ničime ne umanjuju njezinu dinamiku. Učinkovitost je znatno povećana, a vožnja izrazito ugodna. Smart Hybrid Vehicle by Suzuki je lagan i optimalan hibridan sustav koji je posebno dizajniran za kompaktne automobile jer, osim što iznimno poboljšava učinkovitost goriva, smanjuje masu automobila te dodatno štedi prostor.

1 | Author: Unikomerc foto: Unikomerc 1 | Author: Unikomerc foto: Unikomerc

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.