Početna Novosti 214 pregleda

Tesla zapošljava: uskoro proizvodnja njihovog 'čudovišta'

FOTO: Tesla

Samo prošle godine povećali su broj zaposlenih za nevjerojatnih 22 posto ili 29.000 zaposlenika

Tesla je krenula u zapošljavanje mnogo novih djelatnika u tvornici Texas Gigafactory kako bi se pripremila na dugo očekivani početak proizvodnje njihovog puck-up "čudovišta", modela izuzetno radikalnog dizajna i koncepcije, novog Cybertrucka. 

Američki proizvođač električnih vozila ažurirao je stranicu karijera na svojoj službenoj web stranici, koja sada uključuje čak 26 otvorenih radnih mjesta povezanih s Cybertruckom, od kojih su 23 za radna mjesta u proizvodnji, izvještava Teslarati.

Author: Tesla foto: Tesla

Tesla je početkom studenog 2022. počela zapošljavati za poslove specifične za Cybertruck, a od tada su objavili oglase za još brojna radna mjesta vezana uz ovaj novi model. Od danas Tesla traži ljude za poslove kao što su: Inženjer robotike, kontrolor kvalitete, radnik u pogonu za lakiranje, voditelj održavanja i slično...

U svakom slučaju, ovo je samo mali dio masovnog zapošljavanja koje od nedavno provodi tesla. Samo prošle godine povećali su broj zaposlenih za nevjerojatnih 22 posto ili 29.000 zaposlenika. Što se tiče Cybertrucka, Elon Musk je potvrdio da će krenuti u ograničenu proizvodnju negdje tijekom ljeta, a povećanje proizvodnje se očekuje u prvom kvartalu 2024.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.