Početna Novosti 141 pregleda

U Splitu se održava Electric EVolution Festival

FOTO: Canva

Ove se godine očekuju premijere vozila koje posjetitelji do sada nisu imali priliku vidjeti na hrvatskim prometnicama

Electric EVolution Festival, događanje koje na jednom mjestu okuplja većinu aktivnih sudionika na polju električne mobilnosti i prateće industrije, održat će se 8. i 9. ožujka u City Centru one Split.

Electric EVolution Festival održava se u Splitu treću godinu zaredom te je do sada postao mjesto susreta svih zainteresiranih na polju električne mobilnosti-.

Ove se godine očekuju premijere vozila koje posjetitelji do sada nisu imali priliku vidjeti na hrvatskim prometnicama. Na jednoj lokaciji predstaviti će se više od 14 marki vozila, među kojima su Mercedes-Benz, Tesla, Audi, Volvo, Hyundai, Ford, MG, DFSK, Renault, Dacia, Peugeot, JEEP, Fiat, Energica i druge.

Posjetitelji će tijekom dva dana trajanja festivala moći razgledati više od 22 modela električnih i plug-in hibridnih vozila, ali i ostvariti mogućnost probne vožnje pojedinih modela. Naravno, kao i prethodnih godina, posjetitelji će iz prve ruke moći saznati sve o uvjetima i mogućnostima subvencija prilikom kupovine energetski učinkovitih vozila, a koje je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost najavio za početak travnja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.