Početna Novosti 185 pregleda

Umjetnička skulptura Evoquea uvertira u svjetsku premijeru

Premijera Evoque

Godine 2011. predstavljena je prva generacija ovog atraktivnog SUV-a, a do danas je prodano više od 750.000 primjeraka diljem svijeta

Premijera Evoque | Author: Land Rover foto: Land Rover

Novi je Evoque osvanuo na ulicama Londona, ali ne kao gotov proizvod već kao umjetnička skulptura koja je uvertira u svjetsku premijeru, koja će se održati 22. studenoga na službenoj Facebook i YouTube stranici britanske kompanije. Iz prve se može vidjeti da novi model slijedi dizajnersku notu prijašnjega modela, uz prisutnost stilskih detalja preuzetih s Velara. Osim toga, druga generacija pruža veći komfor kako sprijeda tako i straga, a i prtljažni je prostor malo veći nego u prethodnika.

Premijera Evoque | Author: Land Rover foto: Land Rover

Usto, odsad je tu i širi spektar personalizacije, a uz bolju ekonomičnost stiže i potpuno digitalizirana unutrašnjost. Još nije poznato koji će agregati biti u ponudi, ali pretpostavlja se da će uz standardne benzinske i dizelske biti i hibridna verzija. Iz tvrtke poručuju kako sa svjetskom premijerom kreću i narudžbe, ali ne zna se kada će točno početi isporuke. S obzirom na dosadašnja iskustva, ne možemo precizirati kada će stići u Hrvatsku, ali vjerujemo da bi se trebao pojaviti tijekom 2019. godine.

Premijera Evoque | Author: Land Rover foto: Land Rover

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.