Početna Off 34 pregleda

Policajci u panici: Hondin zvuk zamijenili pucnjevima iz kalašnjikova

Honda AK47
Vidi galeriju 1/3
Policajci u panici: Hondin zvuk zamijenili pucnjevima iz kalašnjikova Policajci u panici: Hondin zvuk zamijenili pucnjevima iz kalašnjikova Policajci u panici: Hondin zvuk zamijenili pucnjevima iz kalašnjikova

Policijska patrola u Atlanti u pomoć je pozvala pojačanje misleći kako se u automehaničarskoj radionici odvija oružani obračun, pa su tako policajci naoružani do zuba upali u dvorište radionice

Začuvši "pucnjavu" iz radionice Enriquea Mendoze dvojica policijskih službenika pozvali su pojačanje. Nedugo zatim policajci naoružani dugim cijevima upali su u radionicu, ali nisu našli nikoga osim mehaničara s "okastim" ključem ispod jednog od automobila koji su se nalazili u njegovoj radionici na redovnome servisu.

Honda AK47 | Author: YouTube foto: YouTube

Zbunjeni Mendoza pokušao ih je uvjeriti da nitko nije pucao iz vatrenog oružja, već da taj zvuk dolazi iz "launch controla" njegovoga "nafriziranog" automobila Honda Integra, koji priprema i testira za utrke. Policajci nisu vjerovali u njegovu priču sve dok nije upalio svoju Hondu Integru koja doslovno puca poput kalašnjikova, u Americi poznatijega kao AK- 47. Izgleda kako će u budućnosti Mendoza morati najaviti paljenje svoga "ratnog" stroja ne bi li izbjegao neugodnosti s policijom.

Honda AK47 | Author: YouTube foto: YouTube Honda AK47 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.