Početna Off 230 pregleda

Auto iz kultne trilogije "Povratak u budućnost" opet se može kupiti

1
Vidi galeriju 1/4
Auto iz kultne trilogije "Povratak u budućnost" opet se može kupiti Auto iz kultne trilogije "Povratak u budućnost" opet se može kupiti Auto iz kultne trilogije "Povratak u budućnost" opet se može kupiti Auto iz kultne trilogije "Povratak u budućnost" opet se može kupiti

Po cijeni 100.000 dolara može se kupiti posve novi DeLorean DMC-12

Tvrtka iz Texasa, koja se dosada bavila održavanjem i servisiranjem preostalih 9000 primjeraka DeLoreana, odlučila je obnoviti proizvodnju. Vlasnik te američke tvrtke, Stephen Wynne, najavio je kako će ove godine proizvesti tri stotine primjeraka, a sve se češće pojavljuju skice posve novog auta koji djelomično nalikuje na stari.

1 | Author: DeLorean foto: DeLorean

To joj je omogućila izmjena američkih zakona koji maloserijske proizvođače oslobađaju niza rigoroznih i skupih atesta. Jedna od najvećih olakšica su standardi o ispušnim plinovima, koji se uvažavaju ako se koristi motor koji već zadovoljava norme. Novoproizvedeni DeLoreani tako će najvjerojatnije biti pogonjeni Fordovim ili GM-ovim motorima.  

1 | Author: DeLorean foto: DeLorean

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.