Početna Off 25 pregleda

Batmobile s 500 konja prodaje za čak milijun dolara u Dubaiju

TUMBLER

Za Tumbler su se već javili zainteresirani kupci iz raznih dijelova svijeta. Vlasnik kaže kako ga želi prodati kako bi dobio sredstva da počne raditi na novom vozilu

Batman živi na filmu i u stripovima, ali Batmobile je izašao i na stvarne ulice. Vjerna replika iz filmske trilogije Christophera Nolana, poznatija kao Tumbler, sada je dostupna za kupnju. Ali, samo za kupca dubokih džepova jer je istaknuta cijena od čak milijun dolara, piše portal 24sata.

Radi se o vozilu Corvette V8 5.7 s preko 500 konja, a procjenjuje se da može doseći brzinu od 250 km/h. Iako je riječ o automobilu ekstravagantnog izgleda, arapski mediji pišu da se vozilo može registrirati za vožnju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Prednji dio vozila podiže se pri većim brzinama pa tada nalikuje pauku, dok stražnji kraj ima više nego dvostruko veće gume od prednjih. Vrata se otvaraju prema gore. Kamere pomažu vozaču da provjerava mrtvi kut. Da se radi doista o vjernoj replici potvrđuje podatak da se na gumb može aktivirati plamen koji će sukljati iz motora u stražnjem dijelu automobila.

Vlasnik želi prodati ovaj automobil kako bi dobio sredstva da počne raditi na novom vozilu koje ćemo tek vidjeti u novom filmu Batman protiv Supermana. Arapski mediji pišu da se već javljaju zainteresirani kupci iz Amerike, Francuske, Njemačke i Švicarske.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.