Početna Off 3778 pregleda

Bentley pretvorili u najluksuzniji tenk na svijetu

Vidi galeriju 1/6
Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu Bentley Contitnental GT pretvorili u najluksuznij tenk na svijetu

Projekt još nije potpuno dovršen, očekuju se još neke male dorade, no već izgleda impresivno

Grupa Rusa napravila je nevjerojatan projekt u kojemu je Bentley Continental GT pretvorilla u luksuzni tenk. Sviđala se ta ideja nekome ili ne, što god mislili o tome, ekipa zaslužuje svaku pohvalu, jer ova luda prerada uistinu funkcionira. Luksuznu zvijer na gusjenicama nazvala je 'Ultratank', a osim što ima superiorne offroad značajke, zvuči nevjerojatno dobro.

Author: YouTube foto: YouTube

Projekt će imati još neke dorade. Glavni problem zasada je napetost gusjenica, koje za nagloga skretanja spadaju s kotača. Vraćanje gusjenice na mjesto je mukotrpan posao, stoga ovaj problem zahtijeva efikasno rješenje. Planiraju se i dorade pogona, jer 'Ultratank' može voziti brzinom 50 km/h, a njegovi tvorci žele da pojuri 100 km/h.

Author: YouTube foto: YouTube

Ovaj video uglavnom se fokusira na vožnju 'Ultratankom', a ako vas zanima kako je nastala ova kreacija i ostali tehnički detalji, pogledajte video u nastavku, jer riječ je o ekipi vrlo vještih majstora.

 

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.