Početna Off 3052 pregleda

Bježala policiji i razbila im aute: 'Zar ne vidite da kasnim na posao?'

Nedavno je u Clevelandu (Ohio) uhićena vozačica automobila, nakon što bježala policiji koja je zbog nje pokrenula potjeru na autocesti, što je rezultiralo ozbiljnim oštećenjem nekoliko vozila, a bili su ugroženi i ljudski životi

Imani Edwards odlučila je ignorirati policijska vozila kad su ju pokušala zaustaviti vozeći paralelno s obiju strana njezina auta pa je tako započela potjera. Igra mačke i miša potrajala je neko vrijeme dok ju nisu uspjeli zaustaviti te uz prijetnju vatrenim oružjem pokušali prisiliti da izađe iz vozila. U tome trenutku vozačica je nagazila gas i probivši se između policijskih vozila nastavila voziti.

Author: YouTube foto: YouTube

Kad je Imani sišla s autoceste potjera je nastavljena, a nakon što se policajac autom zaletio u stražnji dio njezina vozila i ozbiljno ga oštetio, stjerana je uz rub kolnika gdje je napokon zaustavljena. Njezina prva izjava je bila: 'Zar ne vidite da kasnim na posao?'

Author: YouTube foto: YouTube

Šokirani policajci uhitili su Imani Edwards, a je li pravi razlog bijega pred policijom uistinu bilo samo kašnjenje na posao razjasnit će se na sudu, gdje ju uz sankcije za prometne prekršaje i veliku vjerojatnost oduzimanja vozačke dozvole, čeka još nekoliko ozbiljnih optužbi.

Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.