Početna Off 914 pregleda

Sreća spriječila tragediju: Taksist u vožnji spavao cijelu minutu!

Zaspao za volanom

Iako su mu automobili iz suprotnoga smjera 'blicali' više desetaka puta, mladić za upravljačem automobila probudio se tek nakon jedne minute i čudom spasio živu glavu

Ovaj šokantno-neobični incident dogodio se u Kini, na ulicama grada Shenzhena, u ranim jutarnjim satima. Kako doznajemo, mladi taksist 'odradio' je cijelu noćnu smjenu u drugoj taksi-kompaniji, a zatim 'preuzeo' i novu jutarnju, koja ga samo pukom srećom nije koštala života.

Snimka 'onboard kamere' zabilježila kako se odvezao u smrt VIDEO Šokantno: Snimka zabilježila kako se odvezao u smrt

Na snimci koju su objavile kineske vlasti jasno se vidi kako mladić neometano spava za volanom svojeg automobila, a prava je sreća što u ranim jutarnjim satima na ulicama Shenzhena nije bilo puno vozila. . 

Zaspao za volanom | Author: YouTube foto: YouTube

Iako je čudom sačuvao vlastiti, a i tuđe živote, ova neopreznost koštala ga je posla. Dobio je otkaz i stavljen je na crnu listu taksi-udruženja, što znači da se tim poslom više neće moći baviti. Svake godine na cestama u Kini pogine gotovo 200.000 ljudi, a njih 90.000 strada upravo zbog umora. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.