Početna Off 1060 pregleda

Lada umjesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom'

Vidi galeriju 1/6
Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom' Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom' Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom' Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom' Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom' Lada umijesto na gumama drifta na felgama omotanim 'izolirkom'

Već dobro nam znani ruski genijalac, koji nas redovito nasmijava i uveseljava svojim bizarno genijalnim idejama, opet je dobio novu zamisao koju je odmah odlučio sprovesti u djelo

Ovaj put je dobio inspiraciju vezanu za kotače svoje Lade. Nakon što nam je u prethodnim videouracima pokazao kako to izgleda kada Lada umjesto kotača ima panjeve, kad ih on ispuni gume betonom umjesto zrakom, kad felgu obloži punim bocama Coca-Cole, sada je odlučio felgu omotati 'izolir-trakom'.

Author: YouTube foto: YouTube

Kako bi dobio sloj barem približne debljine dostatne za vožnju, potrošio je 600 kolutova izolir-trake. Svojim pokusom dokazao je i prednost ovog izuma: nema više problem s bušenjem guma.

Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.