Početna Off 10135 pregleda

Zbog goleme ptice dva motociklista sudarili se brzinom 170 km/h

Iako su šanse za susret s divljim životinjama, prilikom vožnje automobilom kroz šumske i planinske predjele uglavnom male, valja biti oprezan. To se osobito odnosi na motocikliste, jer sudar s divljači daleko opasniji na dvama kotačima

No na trkaćoj stazi, u ograđenome području i u kontroliranim uvjetima, takav je scenarij nevjerojatan i pomalo iznenađujuć. Ova dva trkača zasigurno nisu, prilikom jurnjave stazom Phillip Island, u Australiji, ni slutili da bi im se ovako nešto moglo dogodiiti. Povelika ptica zaletjela se u prvoga vozača, koji je od siline udarca naglo promijenio putanju.

Author: YouTube foto: YouTube

U tome ga je trenu vozač straga sustizao da bi ga pretekao sdesna pa je tako došlo do bočnoga kontakta dvaju motocikala. Drugi se motociklist, za brzine 170 km/h, zaletio u motocikl ispred sebe i odmah pao. Prvi je motociklist čudom i srećom uspio zadržati kontrolu nad svojim motociklom i nije pao, sve vrijeme vozio je s golemom pticom na prsima.

Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.